Vystavili kryc list tak, e servis auto mohol vyda, len ke som cel poistn zaplatila a znovu som sa tm "upsala" k poisteniu nehnutenosti na al rok. pre 165 prili vak o 5 vozidiel ktor som odhlsil z tejto poisovne a neodporuil som ju dalm klientom, Aj ja som maximlne spokojn s prstupom a vysvetlenm personlu v poboke kooperatvny , ktor sa nachdza na nm hraniiarov v Bratislave, toto mm aj hodnoti po tom o mi kooperatva nepreplatila kodu elnho skla slab to m by vtip to nieje slab ale priam katastroflne, hodnotm ju ako nedostatone. Na infolinke ete v. Maximlna neochota !!! : +421000000000. 18 118 Do 14 dn vyplaten peniaze, pokryli opravu auta. Zadajte jej slo do formulra niie a zistite, ak dokumenty sme v procese likvidcie prijali, a ak doklady k ukoneniu kodovej udalosti ete budeme potrebova. Hlsenie a sledovanie kd. Plne shlasm s predchdzajcimi hodnoteniami - iadna komunikcia, s nedostupn, dovola sa im ned. Konm s Kooperatvou. Strach tota poistovna, zobrat im licenciu a nech idu het zo Slovenska, odrbavacov tu mame uz aj tak dost. -Chcel som napisat staznost do kolonky" napiste nam", mozte max 400 znakov. Informcia o stave registrovanej kodovej udalosti. Radsej bez poistky ako poistit vozidlo v kooperative. Najhoria poisova a akou som kedy komunikovala, nedovolte sa tam jak je de dlh. 3331016. neskutocne POMALY proces likvidacie a VELMI nizke plnenie Dovolat sa nejakeho jasneho vyjadrenia je de facto nemozne ! A ke prde k poistnmu plneniu, urobia vetko pre to, aby vm nemuseli iadne peniaze vyplati!! poistnho. Vladimr Bake, PhD. Ja chcem upozornit na nekale praktiky s Jubilejnou akciou, kde je zaujem poistovne zrusit stare dobre poistky s garanciou 4% uroku. Uvajte si ivot naplno, Allianz sa o vs postar. Komplexn poistn ochrana bez negatvnych prekvapen. Podla toho koko dte do vaku??? otras, najhorsia poistovna. Ja mam dobr sksenos s likvidciou v iline, kryci list za hodinu, likvidtor p. Flori. Mam nahrvky v mobile ,ako hovorila ,e to nemm plati chcem ju aj uda za to ako ns oklamala! Kooperativa je jedna neschopna, neprofesionalna spolocnost a takych ludi aj zamestnava.A o rodinkarske ani nehovorim! Uz su to dva mesiace, nemame ziadne odskodne, komunikacia nulova, na maily nikto neodpisuje, telefonaty a aj zodpovednost si zamestnanci odpinkavaju medzi sebou, kazdy ukazuje prstom na ine oddelenie a nikto nevie dat ziadnu odpoved. Uplna katastrofa, dovolate sa len na cool centrum, kde tie panie vam nevedia poskytnut ziadnu informaciu, lebo ju ani nemaju. JE to na vsmech uom ! Otrasn poistn plnenia vo veobecnosti. Kontakt Korepondenn adresa. Ke mi znmi hovorili, e je to najhoria poisova povedala som si ,,hdam iba prehaj,,.no bohuia nedala som si poradi a prila som o peniaze. Doposial najhorsia poistovna, v zivote uz nechcem mat nic spolocne s kooperativou. Na o tam potom teda s ? Auto sme mali opraven za 1 de cez kryc list, take spokojnos, jednalo sa o meniu kodu cca 400 eur, o mem vytkn bolo e servis mikona dlho objednval nhradn diel cca 2 tdne tak sa to predilo, a o mi vadilo e obhliadku rob extern firma, o som bola v oku e nechodia obhliadat auto k vm ale vy muste odvies auto do bratislavy z Pezinka, nao si muste vzia dovolenku alebo to nejako zariadi, a tu stratu asu a benzn vm nikto nezaplat, take s tmto som nertala a to som mala u viac PU v inch poisovniach. Poistn lovek zaplat cez Banking, ale ke zrum poistn zmluvu , vratku mi vyplatia na pote cez ek za poplatok 1.30. Otrasna poistovna a otrasny pristup.pozdravujem starsiu pracovnicku na pobocku v kubine.boli sme dat vypoved pzp,arogantna,neochotna.vraj dajte kopiu obcianskeho,za sebou mala kopirku,1 stranu mohla odfotit.tak cez pol mesta si to ist prefotit.potom chytila vypoved a z nej vytukala cislo zmluvy pzp,a ona taka neexistuje co to Mate. Vetci o si u tejto poisovne uzavr zkonn poistku ako keby vopred okradli toho, komu spsobia kodu. Jedna totlne nemon poisova. Nedovolate sa, stale sa vyhovaraju oddialuju ukoncenie a likvidaciu. udia, nedajte sa oklama ! Allianz - Slovensk poisova, a.s. je najvou komernou univerzlnou poisovou na Slovensku. Uzatvorili sme cestovn poistenie v tejto chorej spolonosti a na dovolenke sme v dsledku revnch chorb skonili s horkami a hnakami na infzich. Co za neschopakov tam zamestnavaju, ked si nevsimne doklad o uhrade faktury? !!!!!!!!! uz mesiac mam auto opravene skodu som si nesposobil vinnik je jasny policia nafotila a pokutovala a poistovan sa ma pta ci to vobec bolo policiu oznacene ako poistana udalost a ja skodu na aute za 2700 euro. 10 rokov mam u nich PZP. Nemam cas chodit osobne a vyhladavat pobocky poistovne, aby som nadiktovala udaje o mojom aute. Po predlozeni faktury nech mi plnenie preplatia. Neochota neodbornos arogancia!!!!!!! O vhodnosti tohto vkladu ma presviedal sam riadite poboky. Pan ma posiela do iliny a od tial ma posielaj naspat za nm do Bratislavy. Ak by som to vedel o s za, v ivote sa tam nepoistm. Maj tam podpisy vodiov . Tm je splnen jeho zkonn povinnos a alia . eForm - online hlsenia. Jedna vek katastrofa tie pracovnky :-(. A akoze si myslia, ze ja vybavujem papiere za servis? Sledovanie poistnej udalosti a doloenie dokladov. Elektronickou komunikaci si mete zmnit i na na infolince 957 105 105 nebo jakkoliv na poboce. Vypsali vetko o treba a li do poisovne a nahlsili to poisovne . Vlastna skusenost, chalan do mna nacuval a pol roko to riesim stale rovnaky vysledok ze vraj on mi to nesposobil a nic nezaplatia. Telefn. To je nieo prern , ak sluby poskytuj v dnenej dobe a je to a zarajce, e ete vbec existuj na trhu !! Take ke sa jedn o uzatvorenie zmluvy, z oho pani zamestnankyni s vyplcan provzie je ku klientom ochotn, t ostatn nech ju neotravuj. Ptal som sa preo teda nedali trestn oznmenie. Hrozne hrozne hrozne, u nich nikdy viac nic. P.O. Neschopn opertory alebo ich maj 2ks. Arogantna. JA VIEM-STALE. Povinn pole. Nula by bola privela. Neda sa dovolat, kazdym hovorom vas poslu na ine cislo kde nikto nedviha, totalne arogantny pristup, neochota, nezaujem.dva mesiace nemame auto s odovodnenim ze skodova udalost je v procese riesenia. p.Budik sa este nezobudil..zaspal pri salke kavy,ked si na internete prezeral zoznamku.. Ke sa budete rozhodova medzi poisovami, tejto sa oblkom vyhnite, vyplateniu kody sa tak ahko nedokte - ak sa vlastne aj dokte -. Nedal by som ani jednu hviezdiku. naozaj sa sem ned dovola, ani na bezplatn linku (vetci opertori s neustle obsaden???? Povinn pole. Intrukcie pre nahlasovanie poistnej udalosti v poisovni Koperativa: Spsobili mi nehodu - Kooperativa. Cel proces rieenia kodovej udalosti sme pre vs preto pripravili o najjednoduchie. Ano je to kooperativa a myslim si, ze je nas tu takych viac:) Je mi z jednania tejto poisovne "na vracanie". Ignoransk prstup ku klientovi. Typick slovensk sluby Ke Vs lkaj, nasubuj hory, doly, a ke potrebujete nieo, zrazu sa na Vs vykal. Viac komplikci nie je ani pri vvoji atmovej bomby ako pri pokusoch o zskan pravdivch informci od ich zamestnancov. Nedala by som ani len t jednu hviezdiku. Nie kad m as, aby iel osobne do poboky ohadom nejakej informcie, ktor nutne potrebuje. Dovola sa niekomu ven problm a ke sa dovolte, tak on (ona) to nevedia, tu je slo na druhho, ten ani neri zdvihn telefn. doka sa svojich peaz po likvidcii kody sci-fi..Hanba poisova nikomu neodporam. Zisti informcie. Ostva u iba ako v praveku vybra sa osobne do poboky a niekomu tam asi zakrti krkom. Rusim PZP aj havarijne nikdy viac tuto poistovnu nechcem vidiet !!!!! Skurkov. Za seba mem poveda, nakoko pracujem s odkodnenm po dopravnch nehodch, e Kooperativa je jedna vek katastrofa. U ma to vyta, o s to za udia! Mm 3 sksenosti a 3 krt zle teraz som mal na vber generali za 500 alebo kooperativa havarijne poistenie za 400 radej 100 naviac ako potom prs o tisce. Maximlny poet povolench znakov je 25. Maximlna nespokojnos u by som si tu nepoistil ani slepho koa ba ani ten ksok z neho !!!!! Banda nepodarena. Medzitm som rieila poistn udalos na auto: Bola som pokoden. Personal posobil neochotne a ked zistil ze sa jedna le o pzp nemal ziaden tah na branku a snahu predat. Taktiez namietka na cenu bola vybavena takym sposobom ze ziadna snaha zakaznikovi ponuknut lepsiu cenu. Nieco neuveritelne - hodnotenie minus 5 hviezdiciek - najprv na mna podali zalobu za to, ze posielali uhradu poistneho a upomienky na neexistujucu adresu ktoru sami skomolili, hlavne ze sa im to vracalo naspat ako nedorucitelne. 815 63 Bratislava. Keby som mohol tak ich zrusim . Spolonos KOOPERATIVA poisova, a.s. Vienna Insurance Group v roku 2021 zvila zisk na 38,80 mil. 1.krat v zivote ma tato poisova doslova dontila,aby som si tu zaloila link a napsala recenziu! Zisti viac o poisten bvania so zavou a poistite sa online, Facebook Linkedin Instagram Kooperativa Magazn, KOOPERATIVA poisova, a.s. Vienna Insurance Group, tefanoviova 4, 816 23 Bratislava, IO: 00 585 441, DI: 2020527300, I DPH: SK7020000746, GIIN: EM4SY0.00023.ME.703, Copyright 2023 KOOPERATIVA poisova, a.s. Vienna Insurance Group, Investin ivotn poistenie Profi invest, Investin ivotn poistenie Moja investcia, Poistenie zodpovednosti za kodu spsoben zamestnvateovi pri vkone povolania, Poistenie zodpovednosti za environmentlnu kodu Enviro max, Havarijn poistenie ojazdench ut MINI KASKO, Cestovn kancelrie poisten pre prpad padku. Pritom vetky papiere maj. Velmi spokojny. Vetko spochybuj a dookola sa vypytuj to ist aj ke tam boli policajti a maj sprvu. Poisovci s pravdepodobne platen za to, kokm uom nepomu. Zravim, Kooperativu vobec nedoporucujeme. Likvidator je v kooperative asi"maly boh", pretoze nedaju vam nanho kontakt a mozte sa tak stazovat.. to vedenie tejto poistovne cita vobec pripomienky svojich klientov? Ak ano, tak pre istotu sa u nich poistite Ak treba plati je pohoda, ak je na rada nejak likvidcia, neelm to nikomu ale do Kooperatvy nevstupujte . on ma cas a je mu jedno ze clovek je bez auta ktore stoji v serise opravene a ak na papiere, dovola sa nie je mon..pretala som si hodnotenia, tak aspo chpem..ide ma porazi, e do takejto firmy vkladm svoje peniaze..poverm prvnikov z DAS, nech konaj za ma, uetrm si zdravie..a zvaujem medializciuhodnotenie je - 5 hviezdiiek, len systm nepust..ia. Neodporucam NIKOMU uzatvarat akekolvek poistenie v tejto "poistovni"! Je to hnus a s to vydierai. Odporucam ked tak iba cez nezavisleho maklera nie cez poistovakom samotnej kooperativy. Dalsia vec, zoznam zmluvnych autoservisov neobsahuje JEDINY servis na motorky. !toto je ake storocie ze este taketo poistovne existuju !!! Nekorektn prstup, zelen karta k PZP mi bola doruen po roku. totlne navenie PZP :) iadna vzva na prehodnotenie PZP a ke som u vs bol osobne na poboke tak mi pani z cenou moc nepohla tak reku v poriadku bolo rozhodnut ZMENA PZP ! Neskuton problm so vetkm. Telefny s natelovan tak, aby stle hovorilo, e na volanej linke prebieha prve in hovor, a na poboke v iline nechaj zvoni 4x a potom Vs zruia. -Nemoznost sa telefonicky dovolat ,bud maju obsadene alebo nedvihaju telefony. Asi v ivote o tom nepouli myslm, e na OI prde list Banda podvodnikov , neplatia poistn plnenia , nedvihaju telefony , NAJHORIA POISOVA, absoltna katastrofa - ke chc uzatvori zmluvu vtedy komunikuj - ke treba plati tak vtedy zistte ak mte zle uzatvoren zmluvu -. Ke ja potrebujem informciu ani po hodine nikto nezdvihne telefn. Mali by ste si viac preverova Vaich pracovnkov, lebo ten ich prstup 0 bodov napr. A to nie som naastie ich klient, ale pokoden zo strany ich klienta. 02 / 572 993 33 Neplatia !!!!!! Preplatok, aby si si pomaly vymodlikal. Priiel mi kredit necelch 500 Eur. Zachrnili a a dobre poradili po tom o mi allianz zo da na de vypovedal poistku na byt. Hlsenie a sledovanie kd. Oberaj ma o as a nervy! Kontakt. Ponuky e-mailom. Presne tak je na dverach do 16.00 bola som tam o 15.30 a nikde nikto ani ziadny oznam ze maju zatvorene S to posledn darmori, mal som kodu (podotkam, mm havarijn poistenie s 0% spoluasou) 1000 Eur, zaprinen krupobitm. Povolen len sla (9 - 12 znakov) a predvoba napr. Na centrle neexistuje nikto s km by ste sa mohli rozprva je to ako spolonos duchov otrasn prstup. Najhoria poisova na SVETE ! Uz sa neviem dockat vypovede k oktobru 2015. 0 bodov. p. Regina Owesny-Straka spravte si tam poriadok ! Volanie na linku pomoci zbytocne neochotn madam ktor poda mna prv krat sedela za potaom a netuila o ma robi akal som asi 15 mint a vo vsledku zisitil e mm zbyton poistku posledn krat vemi zl sksenos, ako poisova vemi zl rove. Take po vemi tazkych komunikcich som dal vpove. alie informcie. Pri zakpeni auta som zaplatil 62 eur.rone, o 3 roky u 86 eur, kad rok si dvhaj ceny ako chc, tento rok s nimi konm, dvam vpove, keby som vedel, e toho roku dvihnu op skoro o 10 eur. Najhoria poisova, najhorie jednanie.Nikdy viac. slo pre nahlasovanie poistnej udalosti: 0850 111 211. Z nho zjazdu sa toto ochorenie tkalo ete dvoch alch ud, ktor mali naastie in poisovu, a t ich poisova im nklady na liebu preplatila v plnej sume, bez naahovania a v krtkej dobe. Nevad e ich vlastn ten ist vlastnk. Hraniiarov, Bratislava, KOOPERATIVA poisova, Einsteinova, Bratislava, KOOPERATIVA poisova, Kazansk, Bratislava, KOOPERATIVA poisova, Vajnorsk, Bratislava, KOOPERATIVA poisova, U. S. Steel, Koice, KOOPERATIVA poisova, Kysuck Nov Mesto, KOOPERATIVA poisova, Nov Mesto nad Vhom, KOOPERATIVA poisova, Turianske Teplice, KOOPERATIVA poisova, M.R.tefnika, ilina, KOOPERATIVA poisova, A.Bernolka, ilina. Na likvidciu kodovej udalosti mete aka aj rok odporam vyhn sa tejto poisovni o najalej Velmi zle! Napiste mi na klientizaspravodlivost@gmail.com Kto tam riadi Callcentrum? Ako sme u spomnali, skvelou pomckou je elektronick sledovanie priebehu . Odporam pani Velskov. Mimochodom poistka na nehnutenos, vemi nekvalitne spracovan, no moja chyba, mala som si ju preveri. Mm niekoko sksenost s touto poisovou. Otrasn,rchlos vybavovania zleitost v tejto poisovni je katastroflny !!! 6. Mj priate mal nehodu bohuia nestihol odbrzdi takze ukol do pna o mal novie auto naastie pn to bral pohode a horie to dopadlo priatelovym autom ktor je teraz nepojazdn . Shlasm s panom Patrikom neskuton bordel ako napsal a potom in dajte dveru.Spokojn s len t ktorm nieo dali ale to sa stane 1:100.Keby som to mala hodnotit tak ani slab by sa nehodilo ale 00 bodov neskuton bordel maju volam do poistovne povedia my e tam nemaju papiere volam znova dvihne niekto in a ten my zase povie e u sa to vybavuje..ked zavolam po 3 dnoch zase nemaju papiere, som vemi spokojn so slubami uvedenej poisovne, Ja mm vemi dobr skusenosti!Stalo sa to vera,nahlasila som kodu a za dve hodiny dostala som telefon e prdu pozrie kodu na aute!Bola som prijemne prekvapen!Dakujem Gaalova. Vybavi kodov udalos nie z vlastnej viny je utrpenie a nekonen piese. Kedze som poistena v tejto poistovni x rokov a mala som poistku so sporenim tak som poprosila moju mamu aby tam zasla a opytala sa len informativne kolko mam tam nasetrene kedze som ja som tam osobne nemohla dojst ,.Zamestanci sa k nej chovali . Ked to chcem vediet musim tam ja dojst osobne . Tak sme znova akali u niekoko mesiacov s tm e oni ni nerobia nepohli a zrazu nm priiel papier e sme poruili nejak ich zkon 12 e koda aut bola vyia ako 4000 a preto mame zaplati ete MY skoro 1000 Do 15 dni . Vinnka mala PZP u nich. Musm poveda e pani Hudacekova Maria ktor tam pracuje je jedna zlat ena dovolm sa jej aj o pol noci a stle zdvihne je vemi mil a ak nieo potrebujem poradi tak ma ochotu a pome.